top of page
Image by Alicia Christin Gerald

Flyttstädning

Flyttstädning

Att städa ur den gamla bostaden är inte det roligaste, särskilt när man hellre vill packa upp och inreda i sitt nya hem. Dessutom kan en flyttstädning som inte blir godkänd bli dyr. Så låt oss på Jacobs städ & fönsterputs ta hand om flyttstädningen så lovar vi att både ni och de nya bostadsägarna bli nöjda. 

Städning med Nöjd kund garanti 
Vår nöjd kund-garanti säkerställer att både den som flyttar ur och den som flyttar in blir nöjd med resultatet.

På så sätt slipper du som säljare oroa dig över att behöva åka tillbaka och rätta till något och som köpare kan du känna dig trygg med att städningen är ordentligt utförd. 

 

Vad ingår i en flyttstädning? 

En flyttstädning är en total genomgång av bostaden efter att den tömts på möbler. Samtliga ytor dammsugs och, om material och förhållanden tillåter, våttorkas. Även svåråtkomliga och höga ytor städas vid en flyttstädning. Att även inkludera fönsterputs vid flyttstädningen är standard.

Läs mer nedan om hur vi städar respektive rum.
 

Dessa moment ingår i Jacob´s flyttstädning:

 • Samtliga bostadsutrymmen

  Dammtorkning på och bakom element. Dammtorkning och avfläckning av väggar, dörrar, snickerier, strömbrytare, eluttag, trösklar, ledningar, rör. Rengöring av ventiler, fasta garderober, skåp, lådor, fönsterbrädor, fönsterbänk. Fönsterputs in- och utsida samt mellan glasen. Dammsugning och fukttorkning av golv.
   

 • Badrum, toalett

  Rengöring ventiler, väggar, kakel, handfat, badkar (även under), toalettstol, bidé, badrumsskåp, rör, vattenledningar, duschkabin,
  rensning och rengöring av golvbrunn.

   

 • Kök
  Rengöring av kåpa, spisfläkt inkl filter, häll samt kokplattor inkl. kanter på spis, sidor på spisen, ugn och plåtskåp, plåtar och galler, kylskåp och frys in- och utvändigt, skåp, luckor och stommar, diskbänk inkl ho och blandare, skärbräda, diskmaskin, mikrovågsugn, kakel, väggar, kryddhylla.

   

 • Tvättstuga
  Rengöring av tvättmaskin (doseringsfack, lucka, filter), torktumlare (lucka samt filter), torkskåp

   

 • Förråd, garage 
  Avtorkning fast inredning. Sopning av golv.

​​Om RUT-avdrag

Tjänsten ger rätt till skattereduktion. Det innebär att den är en hushållsnära tjänst (RUT) och att du som kund bara betalar 50% av arbetskostnaden. Skattereduktionen administreras av oss på Jacobs när du får fakturan, allt för att göra det enkelt för dig.

Läs mer här >>

bottom of page