top of page
modern Kitchen

Hemstädning

Vi hjälper dig med hemstädningen

Vill du ha städning någon gång ibland eller på fasta intervall? Oavsett har vi en tjänst som passar dig. 

Vi tar hand om städningen i ert hem och vi kommer tillsammans fram till en lösning som passar er vad gäller frekvens, städdag och klockslag.

Som kund bestämmer du vad som skall ingå i er städning, vi gör det ni vill ha hjälp med!

Visst skulle det vara härligt att slippa härja runt med dammsugaren, svabba golv, tvätta toan och kämpa med allt annat som behöver göras rent. Slipp vardagsstressen helt enkelt.

 

Återkommande städning
När vi kommer hem till dig är det viktigt att du ska känna dig nöjd med resultat. Att komma hem till ett nystädat hem som doftar rent och fräscht är en underbar vardagslyx som vi strävar efter att du ska känna efter varje besök.

Oberoende av hur ofta du önskar ha städhjälp så utförs varje städning enligt vår städlista. Våra städproffs följer noggrant alla de moment som städlistan innehåller, men vi är också öppna för att anpassa städningen efter just dina individuella önskemål och behov för att du ska känna dig lika nöjd efter varje utförd städning!

Vid återkommande städning hjälper vi dig även med andra tilläggstjänster såsom fönsterputsning, strykning och tvätt.

Om RUT-avdrag
Tjänsten ger rätt till skattereduktion. Det innebär att den är en hushållsnära tjänst (RUT) och att du som kund bara betalar 50% av arbetskostnaden. Skattereduktionen administreras av oss på Jacob´s städ & fönsterputs AB när du får fakturan, allt för att göra det enkelt för dig.

Kontakta oss 
Ring eller maila oss så berättar vi vad vi kan göra för just ditt hem. Telefon nr: 019-18 99 45 eller mail: info@jacobsstad.se

Eller skicka in en kostnadsfri förfrågan redan idag via formuläret nedan. 

bottom of page