top of page

Våra tjänster

Vi på Jacob´s erbjuder städ & fönsterputs till alla - Både till företag och privatpersoner i Örebro län.

Slipp vardagsstressen.  Vi hjälper dig gärna med hemstädningen - för en glänsande ren vardag. Vi kan komma varje, varannan eller var fjärde vecka. 

Företagstäd.jpg

Vi utför all slags städning på små, mellanstora och stora företag. Allt från det lilla kontoret till de stora industrierna.

byggbod.jpeg

Vi städar era baracker och bodar och ser till så att ni har en bra arbetsmiljö. Vår bodstädning bidrar till bättre hygien och bättre trivsel på er arbetsplats. 

Laundrette

Vi kan hjälpa till med allt från t ex handling och lakansbyte. Vi kan ta hand om tvätten, följa med dig till bank och apotek mm. 

logomatta.jpg

Vill du ge ett extra välkomnande intryck för dina besökare? I så fall rekommenderar vi en av våra specialsydda entrémattor som passar måtten i just din entré

Image by Erica Zhou

En ren butik stärker kraftigt samtliga utav era kunders upplevelse av er och bidrar därtill också till en långsiktigt ökad lönsamhet för er verksamhet.

window cleaning.jpg

Jacobs professionella fönsterputsare rengör dina fönster effektivt och tar bort stänk och smutsränder. Boka nu och få kvarterets renaste rutor! 

Storstädning_edited.jpg

En riktig storstädning kan verkligen få en bostad att kännas som ny, vilket kan vara skönt inför högtider eller bara som en uppfräschning av hemmet.

Trappor och räcken

Trappstädning för en ren och trivsam känsla. Trappstädning innebär att entréer och trapphus ska vara rena, trivsamma och trygga. 

tobbe.jpg

Behöver du få hjälp med sanering av en bostad där vanlig städning inte räcker till? Rökning, översvämning eller kanske en längre tid av otillräcklig städning?

hotellstädning_kixon.jpg

Välstädade rum är en av dem viktigaste trivselfaktorerna hos hotellgäster. Vi på Kixon har stor erfarenhet av hotellstädning.

Industrial Drill

Vi har lång erfarenhet av städning i allt från mindre bilverkstäder till större lagerlokaler och industrier. Vi hjälper er till att får en trivsammare arbetsmiljö.

WM_Homepage_Movein.jpg

Vår nöjd kund-garanti säkerställer att både den som flyttar ur och den som flyttar in blir nöjd med resultatet.

byggstadning.jpg

Är bygget klart och redo för besiktning? Inte utan en rejäl byggstädning. Av oss får ni en prisvärd och kostnadseffektiv städning av er byggarbetsplats.

dödsbo städning kixon.jpg

När en närstående gått bort kan vi hjälpa 

er att ta hand om dödsboet. Vi erbjuder flyttstädning, tömning och bortforsling mm. 

IMG_2532.jpg

Golvvård  - Förläng livslängden. Trä, plast, laminat, sten eller textil spelar egentligen ingen roll. Vi har kunskapen att väcka liv i golv som sedan länge tappat lystern.

2020-05-06 12.25.56.jpg

Vi erbjuder fönsterputs av skyltfönster på löpande avtal med det tidsintervall som lämpar sig bäst för just ert företag. 
 

Rulltrappa Handrail Sanitization

Mer info kommer i höst!

Specialsanering

bottom of page